Infrarøde terrassevarmere og varmeplamper fra Tansun

Vores varmelamper og terrassevarmere er alle af yderst professionel kvalitet og produceret af Engelske Tansun. Vi tilbyder forskellige udgaver som:

  • Alm. terrassevarmer og varmelampe
  • Terrassevarmer gas
  • Terrassevarmer el
  • Infrarød varmelampe

 

Infrarøde terrassevarmere og varmelamper er langt mere effektive og typisk billigere end gas og traditionel varme da effekten kommer øjeblikkeligt man tænder. Den infrarøde varme giver også en langt mere direkte og behagelig varme uden at opvarme opgivelserne unødigt op. Derfor er disse varmere både billige i drift og miljøvenlige.

En Tansun terrassevarmer bruger typisk kun 2,5 - 3 kroner i timen i forbrug. Sammenligner man med en gas-terrassevarmer bruger denne ca. 10 - 15 kroner i timen. Derfor en kæmpe besparelse ved at vælge en infrarød el-terassevarmer fra Tansun. 

Model/varenr.: RIO215IPSEU

Meget effektiv infrarød terrassevarmer som kan benyttes både udendørs og indendørs.

Varmelampen kan opvarme op til 11 kvadratmeter.

IP23 mærket, hvilket betyder den må bruges udendørs i våde omgivelser. 

Rio IP infrarød varmelampe har den fordel at den giver en mere direkte varme og opvarmer derfor ikke omgivelserne unødigt, hvilket er langt mere besparende.

Pæren har en levetid mellem 7000 - 10.000 timer.

1.995,00
DKK excl. moms
Model/varenr.: RIO315DEUSLV

Flot og stilfuld varmelampe med øjeblikkelig virkning straks efter den tændes.

Denne terrassevarmer er bygget af to varmelamper, så effekten er dobbelt. Varmen udnyttes langt mere effektivt en traditionelle varmeapparater.

Levetid på pæren er på ca. 7000 - 10.000 timer.

Rio Grande terrassevarmer kan benyttes både udendørs samt indendørs.

2.400,00
3.695,00
Du sparer: 1.295,00
DKK excl. moms

Originalt Tansun varme-element til 1500 watt Tansun terrassevarmere.

Pærens levetid rækker mellem 7000 -10.000 timer.

719,00
DKK excl. moms

Terrassevarmere og Varmelamper i den højeste kvalitet!

Hos Pure Solution forhandler vi udelukkende produkter til terrassen i den højeste kvalitet. Det gælder både el terrassevarmere, infrarøde terrassevarmere og varmelamper.

Vi har valgt at fokusere på Tansun's produkter, da vi mener, at de giver mest glæde og udbytte til dig som kunde. Deres produkter er veldokumenterede, af højeste kvalitet og produceret i England. Alle Tansuns varmere er infrarød kort-bølge, hvilket giver den højeste effektivitet. Du vil blive overasket over både effekten og kvaliteten, når du tager din varmelampe i brug.

 

Når man definerer infrarød varme skelner man ud fra følgende 3 kriterier:

Infrarød langbølge-varmer:

Denne type infrarød varmer er brugt i mange sammenhænge. Det er dog ikke den mest effektive form for varme, da den opvarmer en stor del af omgivelserne. Mange billige infrarøde varmelamper tilhører denne kategori. De er typisk længere tid om at varme op. Temperaturen på denne type varmelamper spænder fra 300 - 700 grader overfladetemperatur på selve varmelegemet. Energien (watt forbruget) bliver kun udnyttet ca. 50%. Tansuns varmere tilhører ikke denne kategori.

 

Infrarød medium bølge-varmer:

Disse varmelamper er nok de mest anvendte på markedet. Overflade temperaturen på selve varmelegemet kan komme op på ca. 1.500 grader. Selve energien (watt forbruget) bliver udnyttet ca. 65%. Derfor er denne type infrarød varme ikke den mest effektive. Den giver en god strålevarme men varmen bliver ikke udnyttet optimalt. Tansuns varmere tilhører ikke denne kategori.

 

Infrarød kortbølge-varmer:

Denne kategori er uden tvivl den mest effektive af alle infrarøde varmere. Her bliver varmen udnyttet optimalt. Tansuns varmelamper udnytter effekten 96%, så her går der minimalt varme (energi = kroner) til spilde. Selve overfladen på varmeelementet kan opnå helt op til 2600 grader. Hele effekten er til rådighed få sekunder efter terrassevarmeren tændes. Alle Tansuns terrassevarmere hører under denne kategori.

Eksempel:

To forskellige varmelamper - begge på f.eks. 2.000 watt - giver altså nødvendigvis ikke den samme varme-effekt. Varmen bliver ikke altid udnyttet på bedste vis, hvilket betyder dårlig økonomi i energi-regnskabet og en ikke optimalt udnyttelse af varmen. Inden du køber en varmelampe vær dog altid sikker på, at du køber den, der udnytter energien bedst. Du kan altid være sikker på, at Tansuns terrassevarmere udnytter varmen bedst muligt. 30 års erfaring indenfor området sikrer dig det bedste produkt.   

El-Terrassevarmere er billigst i drift

El-varmere er typisk langt billigere i drift end gasvarmere. F.eks. bruger vores infrarøde varmere på 1,5 kilowatt ca. for 2,5 kr. strøm i timen. Sammenligner man med en gas-terrassevarmer koster den 10 - 15 kroner i timen.

Vi har infrarøde varmelamper til stort set alle situationer. Så uanset om de skal bruges på caféen, på din private terrasse, værkstedet, kirken, sportshallen, stadionet eller andre steder så kan vi hjælpe. Finder du ikke lige præcis den model du søger på hjemmesiden så kontakt os. Vi har adgang til et hav af forskellige varmelamper og terrassevarmere - alle i professionel kvalitet som er designet til at holde i mange år.