Affaldsbeholder til hygiejnebind og andet affald, med indbygget pose-dispenser - PROOX ONE Messing

5.195,00  u/Moms
( 6.493,75  m/Moms )

Pris - DKK

Model/varenr.: ME-400
Lager: På lager

Stilren messing affaldsbeholder til hygiejneaffald med automatisk lukke-funktion - Til hygiejnebind og andet affald - PROOX ONE Messing

Affaldsbeholder til hygiejnebind og andet affald, med indbygget pose-dispenser - PROOX ONE Messing

Affaldsbeholder til hygiejnebind og andet affald i rustfri stål og PVD behandlet i messing. Lukker automatisk efter brug. 

Produceret i rustfri stål og PVD-coatet i messing. Overfladen er virkelig flot og samtidig nem at vedligeholde og rengøre. Robust kvalitet på 1,5 mm ståltykkelse.

Beregnet til vægmontering.

Integreret pose-dispenser i toppen til små hygiejneposer. Passer til små refills med hygiejneposer (standard størrelse). Hvis man ikke ønsker at benytte de små poser kan man blænde hullet af i toppen af med den medfølgende plade. 

Indeni affaldsbeholderen er der monteret en plastbeholder som kan tages ud og tømmes. Denne rummer 4 liter. Man kan ligeledes sætte en plastpose rundt om denne indvendige plastbeholder. Alt er skjult udefra så det stilrene design bevares.

Selvlukkende mekanisme så affaldsbeholderen altid er lukket efter brug.

Plugs og skruer medfølger.

Der medfølger også en plade til at lukke hullet i toppen hvis men ikke ønsker at benytte pose-dispenseren til de små hygiejneposer.

dimensioner: 300x310x123 mm (BxHxD) 

materiale: Rustfri stål - PVD-coatet i messing. 

DOWNLOAD MONTERINGSVEJLEDNING HER