Vandfrit urinal, porcelæn - model ZeroFlush ZF - 501

1.995,00  u/Moms
( 2.493,75  m/Moms )

Pris - DKK

Model/varenr.: ZF-501
Lager: På lager
Flot og robust vandfri urinal i slagfast porcelæn, kompakt størrelse til steder med begrænset plads, markedets nemmeste vedligeholdelse
Vandfrit urinal, porcelæn -  model ZeroFlush ZF - 501
Flot og stilrent vandfrit urinal i porefri porcelæn.
 
15.000 besøg før indsatsen skal renses eller skiftes. Det bedste på markedet.
Indsatsen skiftes på blot 2-3 minutter og du kommer på intet tidspunkt i kontakt med urinalet eller urin. Alle kan udføre denne opgave.
Komplet servicekit købes seperat med siphon / indsats, spærrevæske, handsker og speciel tang til at tage indsatsen op.
Ingen special rensemidler, ulækre urinsten der skal fjernes eller andet. Skift indsatsen og urinalet er klar igen. Hygiejnisk, billigt og nemt. Nok det nemmeste og mest hygiejniske der hidtil er set på markedet.
 
Kompakt størrelse. Perfekt til steder med begrænset plads eller til børneinstitutioner mv.
Dimensioner: D: 327 - B: 338 - H: 500 mm
 
Materiale: Porcelæn med porefri overflade, slagfast mod hærværk.
 
Afløb: Til gulv og væg.
Afløbsrøret er frit tilgængeligt. Kan enten tilsluttes til vægafløb med rørfitting eller direkte til gulv og serieforbindes med andre urinaler.
 
 
Leveres komplet med siphon/indsats, spærrevæske, beslag, instruktion i montering.
Urinalet kan både leveres med traditionel indsats til spærrevæske eller den nye indsats som ikke benytter spærrevæske. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge rådgiver vi dig gerne. Kontakt os for mere information på info@puresolution.dk eller tlf. 26164564.
 
ZeroFlush har et unikt system som forhindrer tilstopning hvis nogen ved uheld skulle komme affald i urinalet (tyggegummi, skodder, opkast osv.)
ZeroFlush er en af de førende producenter af vandfri urinaler.
Flere tusinde kunder over hele verden har valgt ZeroFlush vandfri urinaler på grund at den meget enkle og billige vedligeholdelse og at det er 100 % lugtfri. Hvis du er klar til, at spare tusinvis af kroner på vandregning så står vi klar til at vejlede dig bedst muligt.