Vandfrit urinal, porcelæn - ZeroFlush ZF - 201

2.495,00  u/Moms
( 3.118,75  m/Moms )

Pris - DKK

Model/varenr.: ZF-201
Lager: På lager

Flot og robust vandfrit urinal i slagfast porcelæn, markedets nemmeste vedligeholdelse

Vandfrit urinal, porcelæn -  model ZeroFlush ZF - 201

Slagfast og porefri porcelæn.

 

15.000 besøg før indsatsen skal renses eller skiftes. Det bedste på markedet. Indsatsen skiftes på blot 2-3 minutter og du kommer på intet tidspunkt i kontakt med urinalet eller urin.
 
Komplet servicekit købes seperat med indsats, spærrevæske, handsker og speciel tang til at tage indsatsen op. Ingen special rensemidler, ulækre urinsten der skal fjernes eller andet. Skift indsatsen og urinalet er klar igen. Hygiejnisk, billigt og nemt. Nok det nemmeste og mest hygiejniske der hidtil er set på markedet.
 

Hygiejnisk og 100% lugtfri.

Bruger intet vand - spar tusinder af kroner årligt på vand. 

Dimensioner: 622 x 403 x 395 mm. (Højde, bredde, dybde)

Leveres komplet med vandlås/siphon, spærrevæske og monteringsbeslag til væggen.

Nem at montere, ingen vandtilførsel. Bygget både til afløb i gulv og væg.

ZeroFlush har et unikt system som forhindrer tilstopning hvis nogen ved uheld skulle komme affald i urinalet (tyggegummi, skodder, opkast osv.)

Urinalet kan både leveres med traditionel indsats til spærrevæske eller den nye indsats som ikke benytter spærrevæske. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge rådgiver vi dig gerne. Kontakt os for mere information på info@puresolution.dk eller tlf. 26164564.

ZeroFlush er en af de førende producenter af vandfri urinaler.Flere tusinde kunder over hele verden har valgt ZeroFlush vandfri urinaler på grund at den meget enkle og billige vedligeholdelse og at det er 100 % lugtfri. Hvis du er klar til, at spare tusinvis af kroner på vandregning så står vi klar til at vejlede dig bedst muligt.